Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП
ЕТ „КОКОНА - ТАНЯ КАЛАКУНОВА“ е бенефициент на безвъзмездна финансова помощ от Европейския фонд за регионално развитие по процедура BG16RFOP002-2.002 „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. ..
КОКОНА
КОГАТО ИСКАШ ДА БЛАГОДАРИШ ВСЕ НЕ СТИГАТ ДУМИ ЗА НЕУМОРНИЯ ТРУД НА ХОРАТА ОКОЛО МЕН, ЗА ТОПЛИТЕ ДУМИ НА ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ, ЗА РЕСПЕКТА И КОМПЕТЕНТНОСТТА НА ВСИЧКИ АПТЕКАРИ, ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНОСТТА НА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ, ЗА АДМИНИТЕ,ДИЗАЙНЕРИТЕ,СЧЕТОВОДИТЕЛИТЕ, ПАТЕНТНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ , ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ДИЛЪРИ В ТРИТЕ АПТЕЧНИ ВЕРИГИ, ЗА ВИНАГИ СЪРДЕЧНИТЕ МОМЧЕТАТА ОТ ЛОГИСТИКА , ЗА ВЪЛШЕБНИТЕ ДУМИ ОТ КЛИЕНТИТЕ-ТЕ ТОПЛЯТ, Б Л А Г О Д А Р Я !!! БЛАГОДАРЯ И НА ТЕЗИ, КОИТО НАПУСНАХА КОКОНА ЖЕЛАЯ ИМ УСПЕХ ….ИМАТ БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ! НА ПЕПА,ЦВЕТИ,ВАНЯ,ТАТЯНА,МИТКО,СТАНКА,ХРИСТО,МАЯ, РАЙ..
ТИЙМБИЛДИНГ 2013
..
ПОДАРЪК ОТ КОКОНА
Денят на Детето празнувайте с Кокона! С безплатна доставка до всяка BG зона! Поръчайте си над 15лв продукти, за да сте красиви и много слънчеви, усмихнати, щастливи! период на промоция: 01-10.06.16 ..
Какво е красотата?
… Когато погледа му се спира като лъчи на слънцето в бляскавите ти коси, докосва свежото и нежно лице, потъва в топлите ти очи и неловко обгръща с жаден взор раменете, тялото ти, бедрата.
Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)