ТИЙМБИЛДИНГ 2013
..
КОКОНА НА КИТАЙСКИЯ ПАЗАР
Фирма KOKONA COSMETICS участва в престижното 2ро Международно изложение за инвестиции и търговия между Китай и страните от Централна и Източна Европа (2nd China-CEEC Investment and Trade Expo - CEEC Expo). Изложението е организирано с финансовата подкрепа на Министерството на търговията на Китай и съпътства Конференцията на министрите на икономиката и търговията на страните от Централна и Източна Европа и Китай. Очаква се този международен форум да създаде условия за активно сътрудничество между Китай и ЦИЕ. Фирма KOKONA COSMETICS е една от общо 24 български фирми, поканени от Изпълнителна ..
ЕВРОПА /И КОКОНА/ В НИМБО, КИТАЙ!
ЕВРОПА /И КОКОНА/ В НИМБО, КИТАЙ! За втори път Китай ни дава възможност, да покажем български стоки и да се докоснем до крайния клиент. Желано сътрудничество! Необятен пазар! Творчески възможности! "Повярвай, че можеш, и си изминал половината път до успеха." - Теодор Рузвелт..
НИЕ ОТ КОКОНА ВИ ОЧАКВАМЕ! - МИСИЯ ЗДРАВЕ 10-12 ЮНИ
НИЕ ОТ КОКОНА ВИ ОЧАКВАМЕ! ВХОД СВОБОДЕН! Мисия Здраве 10-12 юни 2016 г. - ТАЗИ СЕДМИЦА ! - петък, събота и неделя. В ЦЕНТЪРА на София, пред паметника на съветската армия.- Рекорден брой истински изложители - над 70 щанда + Фермерски пазар с над 20 семейни ферми и малки производители; - Близо 20 вида безплатни прегледи и консултации; - Игри за публиката с над 300 награди; - Спорт, музика и много празнично настроение; - Организирано бягане в Борисовата градина; - Дегустации на място; - Възможности за покупки на продукти и услуги с големи намаления...
Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)