Скъпи клиенти, Фирма Кокона излиза в отпуск от 21.08.23г. до 11.09.23г. Моля, имайте предвид, че всяка поръчка, направена в този период, ще бъде изпълнена на 11.09.23г. С Уважение, Екипът на Кокона..
Скъпи клиенти, Фирма Кокона излиза в отпуск от 20.12.22г. до 03.01.23г. Моля, имайте предвид, че всяка поръчка, направена в този период, ще бъде изпълнена на 03.01.22г. С Уважение, Екипът на Кокона ..
„Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020
На 19.11.2021 г. ЕТ КОКОНА - ТАНЯ КАЛАКУНОВА стартира изпълнението на проект във връзка с преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19. Проектът се изпълнява в рамките на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, която е насочена към осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-1..
Представяме КОКОНА на 25-тото Юбилейно издание на Beautyworld Middle East, 5 - 7.10. 2021, Дубай, ОАЕ! Щанд S1-D19  ДУБАЙ - ВРАТА КЪМ СВЕТА И НОВИ ПАЗАРИ ❤️ КОГАТО КРАСОТАТА СРЕЩА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ СЪС СВОИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ И ДИСТРИБУТОРИ ❤️ УСПЕХИТЕ СА ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА ТЪРСЯТ❤️ #KokonaWeLoveWhatWeDo..
Уважаеми клиенти,Ползвайки контактната форма на сайта на ЕТ Кокона и задавайки въпроси, Ви молим учтиво да посочвате електронна поща или телефон за контакт, за да отговорим на Вашите запитвания.Желаем Ви топло и слънчево лято!Кокона..
Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП
ЕТ „КОКОНА - ТАНЯ КАЛАКУНОВА“ е бенефициент на безвъзмездна финансова помощ от Европейския фонд за регионално развитие по процедура BG16RFOP002-2.002 „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. ..
КОСМОПРОФ АЗИЯ ХОНГ КОНГ 2016
Продуктите на фирма Кокона спечелиха адмирациите на посетителите на изложението Cosmoprof Хонконг. Това e най-популярното международно изложение за разкрасяващи и козметични продукти в азиатско-тихоокеанския регион. Провежда се за 21 поредна година и в него участват повече от 2500 изложители от над 45 държави. Фирмата представя своите най-добри продукти – козметика за бебета, за бременни, грижа за краката, слънцезащитна козметика и репеленти на свой щанд, който е част от българския национален павилион...
КОКОНА
КОГАТО ИСКАШ ДА БЛАГОДАРИШ ВСЕ НЕ СТИГАТ ДУМИ ЗА НЕУМОРНИЯ ТРУД НА ХОРАТА ОКОЛО МЕН, ЗА ТОПЛИТЕ ДУМИ НА ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ, ЗА РЕСПЕКТА И КОМПЕТЕНТНОСТТА НА ВСИЧКИ АПТЕКАРИ, ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНОСТТА НА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ, ЗА АДМИНИТЕ,ДИЗАЙНЕРИТЕ,СЧЕТОВОДИТЕЛИТЕ, ПАТЕНТНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ , ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ДИЛЪРИ В ТРИТЕ АПТЕЧНИ ВЕРИГИ, ЗА ВИНАГИ СЪРДЕЧНИТЕ МОМЧЕТАТА ОТ ЛОГИСТИКА , ЗА ВЪЛШЕБНИТЕ ДУМИ ОТ КЛИЕНТИТЕ-ТЕ ТОПЛЯТ, Б Л А Г О Д А Р Я !!! БЛАГОДАРЯ И НА ТЕЗИ, КОИТО НАПУСНАХА КОКОНА ЖЕЛАЯ ИМ УСПЕХ ….ИМАТ БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ! НА ПЕПА,ЦВЕТИ,ВАНЯ,ТАТЯНА,МИТКО,СТАНКА,ХРИСТО,МАЯ, РАЙ..
ТИЙМБИЛДИНГ 2013
..
КОКОНА НА КИТАЙСКИЯ ПАЗАР
Фирма KOKONA COSMETICS участва в престижното 2ро Международно изложение за инвестиции и търговия между Китай и страните от Централна и Източна Европа (2nd China-CEEC Investment and Trade Expo - CEEC Expo). Изложението е организирано с финансовата подкрепа на Министерството на търговията на Китай и съпътства Конференцията на министрите на икономиката и търговията на страните от Централна и Източна Европа и Китай. Очаква се този международен форум да създаде условия за активно сътрудничество между Китай и ЦИЕ. Фирма KOKONA COSMETICS е една от общо 24 български фирми, поканени от Изпълнителна ..
ЕВРОПА /И КОКОНА/ В НИМБО, КИТАЙ!
ЕВРОПА /И КОКОНА/ В НИМБО, КИТАЙ! За втори път Китай ни дава възможност, да покажем български стоки и да се докоснем до крайния клиент. Желано сътрудничество! Необятен пазар! Творчески възможности! "Повярвай, че можеш, и си изминал половината път до успеха." - Теодор Рузвелт..
НИЕ ОТ КОКОНА ВИ ОЧАКВАМЕ! - МИСИЯ ЗДРАВЕ 10-12 ЮНИ
НИЕ ОТ КОКОНА ВИ ОЧАКВАМЕ! ВХОД СВОБОДЕН! Мисия Здраве 10-12 юни 2016 г. - ТАЗИ СЕДМИЦА ! - петък, събота и неделя. В ЦЕНТЪРА на София, пред паметника на съветската армия.- Рекорден брой истински изложители - над 70 щанда + Фермерски пазар с над 20 семейни ферми и малки производители; - Близо 20 вида безплатни прегледи и консултации; - Игри за публиката с над 300 награди; - Спорт, музика и много празнично настроение; - Организирано бягане в Борисовата градина; - Дегустации на място; - Възможности за покупки на продукти и услуги с големи намаления...
ПОДАРЪК ОТ КОКОНА
Денят на Детето празнувайте с Кокона! С безплатна доставка до всяка BG зона! Поръчайте си над 15лв продукти, за да сте красиви и много слънчеви, усмихнати, щастливи! период на промоция: 01-10.06.16 ..
Показани са 1 до 14 от 18 (2 страници)