Как да поръчате?

     Всеки продукт може да бъде добавен в количката чрез натискане на бутона "Купи". Сумата, която виждате, е крайната цена на изделието, а ако заглавието е сред горещите ни продукти, ще виждате старата цена, както и промо цената, на която е продуктът в момента.

    След като изберете, натиснете върху количката и ще бъдете изпратени в страницата с подробна информация за поръчаните изделия, тяхното количество и отстъпката, която получавате. Можете да промените броя, да включите нови продукти или да откажете вече избраните. След натискането на бутона "Плащане", ще бъдете прехвърлени към страница, където може да се впишете, ако имате вече регистрация, или да направите нова (ако не сте регистриран или сте забравили своята парола).

  На следващата страница можете да изберете възможност за плащане и да попълните точните данни, необходими за осъществяване на Вашата поръчка. Тук е мястото да попълните данни за фактура (ако желаете).

   След приключване на Вашата поръчка ще получите имейл, в който се съдържат всички поръчани продукти, попълнената от вас информация и сумата за плащане. Обърнете внимание: за да получим поръчката, трябва да я потвърдите. Ако след като сте я потвърдили и изпратили, искате да я откажете, моля свържете се с нас в най-кратки срокове - на телефон 0885 502087 или на имейл shop@kokona.net. Доставката на избраните от Вас продукти е на стойност 5лв. до края на 2016г. за територията на България. Вашата поръчка ще бъде доставена чрез куриерска фирма Спиди.

                                                                Писането на кирилица е препоръчително!

Общи условия за поръчка

     Поръчването на определен продукт става след потвърдена регистрация на клиента. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор в смисъла на ЗЗД клиента и доставчика, в съответствие с описаните в настоящия документ Условия за ползване и правилата за продажба от разстояние, съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП).

  Изделията предлагани в сайта представляват продукт съобразно вида му, който включва основни характеристики, цената, информация за начина на плащане, доставка и изпълнение на договора. Изделията са придружени със снимков материал, който е илюстративен.

    Указаната цена на всеки продукт е с включен данък върху добавената стойност (ДДС) и е за 1 брой. Крайната цена дължима от клиента автоматично се калкулира по време на създаване и финализиране на поръчката. Клиентът посочва основните параметри на желания от него продукт, съгласно предоставените опции.

   При поръчката клиентът задължително посочва изискваните данни, чрез които е възможно да се установи обратна връзка от наша страна. Посочването на неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва доставчика със задължението за изпълнение на доставката. След получаване на поръчката доставчикът извършва проверка за валидността на данните от регистрацията.

Начини и условия за плащане

    След получаване на поръчка от клиент се извършва проверка за валидността й. Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон и адрес за доставка, да плати цената на стоката, да осигури достъп и възможност за получаване на стоката, да получи поръчката. Във формата за поръчка се договарят начините на плащане и доставката на стоката.

    Заплащането на дължимата цена на стоката от клиента става по един от следните два начина:

- чрез наложен платеж в момента на получаване на стоката;

- чрез превод на сумата по банков път.

    Клиентът се задължава да заплати цената на заявените стоки в срок и по избран в поръчката начин, както и да заплати транспортни разходи.

Условия за доставка

  Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриерска фирма. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

    Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, същата се счита за невалидна и доставчика се освобождава от задължението да извърши доставката.

    В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчката си и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на посочения адрес, той поема за своя сметка разходите по повторна доставка. Евентуалните разходи по транспорта се заплащат при получаванe.

Отказ за получаване на поръчана стока

    Съгласно разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП имате право да се откажете от закупените стоки в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от Вас. Транспортните разходи при връщането на отказаната редовна стока към доставчика са изцяло за сметка на клиента.

    Длъжни сте да съхранявате получените стоки, тяхното качество, опаковки, безопасност и съпровождащата ги документация по време на този срок.

    В случай, че желаете да се откажете от закупените продукти, следва да ни ги върнете обратно в състоянието, в което сте ги получили (неупотребявани и неразпечатвани), в опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация, в противен случай, връщането им става след договаряне на обезщетение за употребата им.

   Клиент, поръчал продукт от електронния магазин на www.kokona.eu има право да откаже получаването на поръчана от него стока, когато тя му е доставена, само в посочените в настоящите условия случаи:

1. Ако при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени. Констатацията и отказът стават в момента на получаване на поръчката.

2. При констатирани липси и ако доставената поръчка явно не съответства на поръчаната от клиента и това не е било възможно да се установи в момента на приемане на същата. Рекламации се извършват само и единствено в момента на доставката, а при несъответствия с договореното се предявяват претенции до един седмица от доставката.

3. Клиентът има право да иска връщане на поръчаните от него продукти, ако при неправилно транспортиране могат да бъдат констатирани видими дефекти на същите или нарушена цялост на опаковката. В този случай, клиентът не трябва да подписва придружаващите доставката документи, че е получил поръчаните продукти и незабавно трябва да уведоми Доставчика. При предявяване на рекламация клиентът може да претендира за замяна, при условията на чл.113 и чл.114 от ЗЗП.

Ограничения

    Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите му с изключение на ограниченията, описани в настоящите Общи условия и други общовалидни ограничения.

    Ако регистрирани потребители или случайни посетители на сайта го претоварват с фиктивни заявки или по какъвто и да било друг начин, Доставчикът си запазва правото да налага рестрикции за достъп до сайта и по IP адреси, както и да предявява искове за нанесени щети от неправомерно ползване.

    Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

Обезщетения

    Клиентът е длъжен да обезщети Доставчика и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили в следствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с неизпълнение на задълженията му по настоящия договор, нарушение на българското законодателство, настоящите Общи условия, добрите нрави или интернет етиката. Клиентът е длъжен да обезщети Доставчика и за всички вреди, причинени от трети лица, на които е предоставил паролата си, при използването на същата.

Авторско право

   Уебсайтът www.kokona.net и интернет магазина www.kokona.eu е собственост на ЕТ Кокона. Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторско право на ЕТ Кокона с всички запазени права и законни последици. Вие може да зареждате или да отпечатвате отделни страници и/или раздели при условие, че не нарушавате изискванията и допустимото от ЗАПСП. Вие не можете да възпроизвеждате (цялостно или на части), да предавате (по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или използвате за каквато и да е публична или търговска цел този сайт без предварително изрично разрешение на ЕТ Кокона.

     Разрешава се огласяването на съобщенията за пресата и на други документи, класифицирани като публични в средствата за масова информация, ако е цитиран източникът.

Точност и истинност на информацията

    Този сайт и неговото съдържание се публикува за Ваше удобство. ЕТ Кокона не гарантира удобство. ЕТ Кокона не гарантира, че уеб страниците не съдържат грешки и че достъпът до тях е непрекъсваем. ЕТ Кокона си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време. ЕТ Кокона се задължава да вземе всички разумни мерки с цел да публикува сигурна и качествена информация в страниците си, но следва да предупредим всички посетители и потребители на сайта, че грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните могат да се появят в сайта и за тях ЕТ Кокона не носи отговорност.

Контакт с нас

    Ако имате някакви въпроси или коментари относно сайта на ЕТ Кокона и работата с него, моля изпращайте своите писма на имейл: contact@kokona.net