Какво е красотата? ….. Когато погледа му се спира като лъчи на слънцето в бляскавите ти коси, докосва свежото и нежно лице, потъва в топлите ти очи и неловко обгръща с жаден взор раменете, тялото ти, бедрата.

    Пламъчето в очите му гори – докоснал се е до душата ти. Устните му усещат топлата и чиста кожа, копринената ти коса. Дъхът му спира. Ноздрите поглъщат аромата ти на огън, канела, кедър …

    През цялото му тяло пробягват тръпки.

    Това е любовта, възторг от красотата. Защото можеш да бъдеш красива, само ако излъчваш любов.

    Бъди КОКОНА – когато го търсиш, когато той е до теб, дори когато го няма, когато заспиваш и когато посрещаш новия ден.


    КОКОНА е създадена през 1999 година в България, гр. Смолян – красив град в Родопа планина. От 2001 година изградихме собствена малка козметична фабрика на 8 километра от град Пловдив. КОКОНА има изградена система за качество и спазва изискванията на добрата производствена практика. Всички продукти са защитени с търговски марки, притежават козметични досиета и необходимите декларации за безопасност на козметичния продукт.

     Заложили сме на продажби основно в аптечната и козметична мрежа – където доверието на клиента е най-голямо. Тук е мястото да благодаря на нашите дистрибутори за старанието им при реализацията на нашите продукти. На всички фармацевти в аптечния бранш и дилърите в козметиката – за компетентността при предлагането на продуктите на КОКОНА.

     Природата е най-голямото богатство от суровини за здраве и красота, а науката е тази, която ни позволява да създадем богати формулации с неповторими аромати, „говорещ“ дизайн, екологични опаковки, и най-важното с ефект и въздействие, което очаквате. Разковничето на успешните ни продажби е поддържането на качеството на продуктите, както и непрекъснати иновации - провокирани от нуждите на пазара, обратна информация от клиентите и регулярно посещение на световни изложения и търговски мисии. Тези неща правят продуктите ни успешни и атрактивно предлагани на българския и международния пазар.

     Готови сме, гледайки бъдещето, да Ви предложим букет от изненади – иновативни продукти – едно вдъхновение от цветя, плодове, билки и специалитети – единствено в стремеж към съвършенство.

Подарете си красота – паролата е КОКОНА!


Искрено Ваша,

инж. Таня Калакунова

Управител